Cele mai recente articole

BLOG

Prin această secțiune, ne propunem să te ținem la curent, constant, cu articole utile în ceea ce privește sănătatea ta orală.


Injectari-cu-toxina-botulinica-1200x600.jpg

Toxina botulinică este o neurotoxină de natură proteică fiind o exotoxină de origine bacteriană, care acționează la nivel neuronal prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la mușchi. Injectarea toxinei botulinice în tratamentele de estetică se realizează pentru reducerea ridurilor și eliminarea excesivă a transpirației. Efectele dureazăîn general între 3-6 luni.


Mezoterapie-1200x600.jpg

Este o tehnică minim invazivă, prin care se îmbunătățește tonusul și aspectul pielii. Se folosește cu precadere la nivelul feței, gâtului și mâinilor. Se injectează cu ace foarte fine substanțe naturale variate, simple sau în amestecuri, astfel încât să stimuleze procesele fiziologice de reparare și întinerire a pielii.


White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019. Toate drepturile rezervate.