Ce trebuie să știi despre albirea dentară

Albire_-dentara-1200x600.jpg

Este o manoperă non-invazivă care poate schimba culoarea dintelui până la 5 nuanțe mai alb.

Dacă sunteți nemulțumit de culoarea danturii dumneavoastră sau doriți să vă asortați zâmbetul strălucitor unei ținute elegante la un eveniment la care sunteți invitat/ă sau îl organizați, există multe procedee și metode de albire a dinților în scop estetic.

Albirea dentarăîn scop cosmetic este un procedeu prin care dinții sunt aduși la o culoare mai deschisă decât culoarea lor naturală. Albirea dinților realizată în cabinetul nostru poate fi de două feluri: albirea dinților a căror culoare a fost modificată în urma devitalizării (scoaterii nervului) sau a unui traumatism și albirea în scop cosmetic. Aceasta se poate realiza acasa sau în cabinet.În clinica White Lotus specializată în albirea dinților cu laser , se pot face două tipuri de albire: o albire în gutiere și o albire utilizând o lampă specială. Albirea dinților în cabinet constă în aplicarea în gutierele cu rezervor a unui gel special cu o concentrație mai mare. Purtarea gutierelor se face timp de 2-3 ore. În acest fel se pot purta concomitent pentru ambele arcade scurtându-se timpul până se obține rezultatul dorit.

Trebuie luată în calcul doar o sensibilizare, o reacție neplăcută la rece sau la cald, mai mare sau mai mică, în funcție de rezistența danturii dumneavoastră. Însă, indiferent, de gradul de sensibilitate, dinții își recapătă vitalitatea în timp, sau pentru o refacere rapidă puteți folosi gelurile fluorizante.

Orice altă metodă de albire dentară efectuatăînafara recomandărilor medicului stomatolog, realizată cu produse procurate aleator de la TV, reviste sau magazine nespecializate prezintă riscuri majore pentru sănătatea dentară. Prin urmare, nu ezitați să vă adresați cu încredere medicului stomatolog, singurul în măsură să vă recomande cea mai potrivită și eficientă metodă de albire a dinților dumneavoastră.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019. Toate drepturile rezervate.