Cum scăpăm de “fălcuțe”?

Eliminarea-barbiei-duble-1200x600.jpg

Este o metodă non-chirurgicală care urmărește topirea grăsimii din zona fețeiși a bărbiei duble. Efectele sunt vizibile încă de la prima ședință, însă sunt necesare 3-4 ședințe la 3 săptămâni distanță.

Pentru un rezultat estetic bine definit, sunt necesare combinația a mai multor tehnici din sfera esteticii faciale.

Înainte de operație se recomandă evitarea utilizării cu cel puțin 14 zile premergător intervenției a medicamentelor de tip anti-inflamatoare sau aspirină, deoarece aceasta favorizează sângerarea.
În urma unei ședințe de lipoliză apare de obicei edem, roșeață și o senzație de arsură care durează 12 până la 24 de ore. Poate persista o senzație de îndurare sau noduli la locul de injectare pentru 2-3 săptămâni. Ca urmare a intervenţiei se va obţine un contur mai bun al mandibulei, linia bărbiei va fi accentuată, iar gâtul se va îngusta căpătând un aspect mai tânăr şi mai lung. Această procedură funcționează foarte bine și pe zone mici, bine definite de grăsime, cum ar fi fălcuțele sau zona internă a genunchilor. Poate fi, de asemenea, benefică pentru reducerea volumului coapselor interioare, a părții superioară a brațelor, a zonei suprapubiene precum și pentru tratamentul nechirurgical al lipoamelor.

Complicaţiile în urma acestei intervenţii sunt, în general, rare şi minore. Ce-i drept, în unele cazuri au apărut neplăceri precum hematomul, seromul, modificări temporare ale sensibilităţii pielii în zonele în care s-a intervenit sau mici denivelări tegumentare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019-2021. Toate drepturile rezervate. | Marketing Online by Cristinne

Call Now Button+40770182546