Cum scăpăm de riduri, celulită sau alopecie?

Mezoterapie-1200x600.jpg

Este o tehnică minim invazivă, prin care se îmbunătățește tonusul și aspectul pielii. Se folosește cu precadere la nivelul feței, gâtului și mâinilor. Se injectează cu ace foarte fine substanțe naturale variate, simple sau în amestecuri, astfel încât să stimuleze procesele fiziologice de reparare și întinerire a pielii.

Aceste microinjecţii livrează substanţa direct în mezoderm, furnizând substratul nutritiv, accelerând circulaţia şi sistemele imune, limfatice astfel creând un răspuns biologic important. Substanţele active sunt ingrediente naturale ale ţesuturilor organismului esenţiale funcţionării acestora; prin mezoterapie sunt introduse local, la nivelul pielii şi înglobate fiziologic astfel participă activ la metabolismul celular, inducând activarea unor căi metabolice:
• stimulând procesul de reparare şi multiplicare celulară;
• inducând refacerea celulară, asigurand integritatea acestora şi sănătatea ţesuturilor;
• acționând asupra unor nenumărate procese biologice importante în procesul de îmbătrânire cu reversibilitatea acestora.

La clinica White Lotus ședințele de mezoterapie se realizează cu ajutorul unui aparat special de injectat, fapt ce permite o injectare uniformă, la adâncimi precise în funcție de zonă unde dorim să ajungă substanța, cu 5 sau 9 ace simultane, ceea ce sporește confortul procedurii și optimizează rezultatele.

O ședintă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute și presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanțe de 1-3 cm, în funcție de zona tratată. Este recomandat un număr de 3 ședințe la 2 săptămâni distanță una de altă și un număr de 3 cure pe an.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019. Toate drepturile rezervate.