Servicii Stomatologice

ESTETICA DENTARĂ

Frumusețea și sănătatea zâmbetului este rezultatul unei cosmetizări a arcadelor dentare din structura cavității bucale.

În zilele noastre, din ce în ce mai mulți pacienți apelează la medicul dentist, deoarece nu sunt mulțumiți de aspectul zâmbetului pe care îl au, chiar dacă aceștia nu au afectați dinții din punct de vedere al integritatii.

De aceea estetica dentară se ocupă în mod expres de redarea unui zâmbet de invidiat, pentru satisfacerea cerințelor pacienților.

Aceste modificări estetice nu pot fi realizate decât cu fațete, denumite în literatura de specialitate Veneers sau Lumineers. Clienții care ne calcă zilnic pragul ne spun că își doresc să aibă un zâmbet perfect, alb, strălucitor și mai ales sănătos. Așa s-a născut și estetica dentară, această ramură a stomatologiei care se adresează pacienților care-și doresc dinți sănătoși, cât mai armonizați cu fizionomia lor. Și cum știm cu toții că zâmbetul este cartea de vizită a oricăruia dintre noi, clinica noastră dispune de tehnologie actuală, avansată care pune la îndemâna medicilor o gamă variată de mijloace în oferirea celor mai calitative servicii pentru îmbunătățirea dentiției. Vorbim aici de albire dentară profesională, fațete din ceramică (inclusiv pentru cazurile de discromii), obturații fizionomice, lucrări integral ceramice pe zirconiu până la incrustații și bijuterii dentare. În cazul albirii dentare, o definim ca o cale simplă și rapidă pentru a modifica culoarea și strălucirea dintelui prin folosirea unui gel pe bază de peroxid de hidrogen aplicat pe dinte după o igienizare dentară profesională. Anumiți pigmenți alimentari (cafea, tutun, ceai, vin roșu, etc), precum și coloranți intrinseci dinților (tetraciclina, fluor în exces) pot produce modificări nedorite ale culorii acestora.De asemenea dispunem de lampă cu accelerator de albire a cărui efect se poate observa chiar după prima ședință, efectul de deschidere al culorii dintelui mergând până la câteva nuanțe. În cazul fațetelor din ceramică, pentru realizarea preparațiilor este nevoie de anestezie locală astfel încât procesul să fie complet nedureros, apoi medicul dentist îndepărtează un strat foarte subțire de smalț pentru a face loc viitoarelor fațete, următorul pas fiind amprentarea, amprenta apoi trimisă la technician, ce va turna modelul pentru a reda în laborator situația preparațiilor peste care el va realiza fațetele. Tatuajul și bijuteriile dentare sunt forme de artă corporale care nu produc nici o vătămare dintelui și reprezintă o transformare complet reversibilă. Prezența lor în cavitatea bucală nu împiedică funcțiile normale, cum ar fi folosirea aței dentare, periajul, apa de gură sau guma de mestecat și nici nu necesită intervenirea unei schimbări în igiena dentară.

White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019. Toate drepturile rezervate.