Servicii Stomatologice

PROTETICA DENTARĂ

Durata de viață a dinților va crește semnificativ odată cu realizarea tratamentelor protetice.

Este specializarea ce se ocupă cu redarea în totală măsură a funcționării în limite normale a aparatului stomatognat, prin diferite forme de protezare, acestea fiind datorate diferitelor forme de edentații pe care pacienții le pot avea.

Protetica dentară poate fi de mai multe forme, cum ar fi protezare fixă uni dentară sau pluridentară, atunci când înlocuim mai mult de un dinte, fiind considerate tratamente de durată. În schimb, proteza mobilizabilă sau parțial mobilizabilă sunt considerate protezări provizorii. Este important că orice clinică stomatologică să țină cont ca mediul în care sunt efectuate lucrările protetice să fie unul steril, ferit de bacterii și microbi. La White Lotus fiecare pacient în parte beneficiază de cele mai bune condiții de igienă, deoarece respectăm toate regulile legate de protecția pacienților impuse de standardele europene.

Indiferent de tipul de protetică ales (fixă sau mobilă), clientul va beneficia de avantaje multiple, de la obținerea unui aspect estetic deosebit, posibilitatea de a realiza o masticație normală și de a avea din nou o exprimare coerentă, până la rezistența coronară sporită pentru dantură datorită materialelor ultra rezistente pe care le folosim. Vorbim aici despre zirconiu, foarte recomandat în efectuarea unor lucrări protetice, deoarece acesta nu este iritant pulpar, iar pe deasupra are un aspect estetic incontestabil; un alt material utilizat este ceramica care are un impact deosebit și ajută pacienții să își recapete zâmbetul de altă dată și mai ales încrederea în sine.

White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019. Toate drepturile rezervate.