Despre tratamentele de estetică moderne și nechirurgicale

Injectari-cu-toxina-botulinica-1200x600.jpg

Toxina botulinică este o neurotoxină de natură proteică fiind o exotoxină de origine bacteriană, care acționează la nivel neuronal prin blocarea impulsurilor transmise prin nervi de la creier la mușchi. Injectarea toxinei botulinice în tratamentele de estetică se realizează pentru reducerea ridurilor și eliminarea excesivă a transpirației. Efectele dureazăîn general între 3-6 luni.

Astăzi ridurile din partea superioară a feței nu mai pun probleme deoarece există tratamente diverse care au eficiență maximă. Unul din aceste este tratamentul cu botox, substanță folosităîn tratarea ridurilor de expresie de mai bine de douădecenii. Injecțiile cu toxină botulinică elimină astfel ridurile din jurul ochilor sau din partea superioară a capului, acționând asupra musculaturii superficiale, relaxând-o.

Acestea pot fi ridurile dintre sprâncene, ridurile orizontale ale frunții, ridurile din jurul ochilor. Ridurile profunde sunt ameliorate (uneori este necesarăadăugarea de acid hialuronic pentru corecția totală sau permanentă), iar cele moderate și superficiale dispar în totalitate pentru o perioadă de până la jumătate de an. Eficacitatea și durata efectului se ameliorează progresiv prin repetarea injectărilor.

Alte indicații ale botox-ului sunt tratamentul ridurilor verticale ale buzei superioare, liftingul sprâncenelor, tratamentul corzilor verticale, corectarea surâsului gingival, corecția asimetriilor faciale din naștere sau dupăparalizii, hiperhidroză. Țineți cont ca atunci când alegeți asemenea tratamente, pentru un rezultat sigur și eficient, este important ca această procedură să fie făcută de către un specialist care a fost instruit și are experiență cu o astfel de metodă.

White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019-2021. Toate drepturile rezervate. | Marketing Online by Cristinne

Call Now Button+40770182546