Obiectivele mele pe 2020: întinerirea și ridicarea facială

Aplicarea-de-fire-resorbabile-1200x600.jpg

Firele resorbabile, denumite și Fire PDO sunt o soluție modernă, rapidă și eficientă împotriva pielii lăsate de la nivelul feței și a gâtului. Tratamentul presupune introducerea la nivel cutanat de multiple fire care vor rămâneîn țesut până la biodegradarea lor completă, acestea realizând un efect de lifting facial instant.

Biodegradarea firelor este de 6-8 luni, totodată, în combinație cu injectare de acid hialuronic efectul poate dura și până la 18 luni. Firele de suspensie de materiale bio-compatibile sunt fie resorbabile, fie permanente. Ambele opțiuni vizează corectarea ptozei moderate a țesutului fiind o procedură simplă, cu anestezie locală făcută de mâini experte, fiind o manevră care durează circa jumătate de oră. Există două tipuri esențiale: fire făcute din polydyoxanone (PDO) și fire din L-polylactyc acid (LPA). PDO este un material foarte sigur fiind folosit în chirurghia generală chiar și în proceduri cardiovasculare. Acidul polylactyc este un polimer derivat din acid lactic așa că nu este doar compatibil cu corpul uman, dar este și bio-degradabil, dovedind valoarea într-o varietate de aplicații medicale, cum ar fi fire de sutură în chirurgia estetică, cardiacă sau ortopedică și s-a bucurat de câțiva ani pentru testări suficiente să demonstreze siguranța lor.

Cum spuneam, acesta se aplică atât facial cât și corporal. Cu acest tratament putem obține: liftingul obrajilor, recalibrarea pomeților, liftingul profilului mandibula, ridicarea sprâncenelor, estomparea ridurilor de la coada ochiului (laba gâștii), ridicarea colțurilor buzelor și estomparea șanțurilor de sub acestea, estomparea bărbiei duble, diminuarea ridurilor gâtului, îmbunătățirea aspectului brațelor, coapselor și abdomenului sau ridicarea feselor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019-2021. Toate drepturile rezervate. | Marketing Online by Cristinne

Call Now Button+40770182546