Perfect combo: respirație fresh și un zâmbet alb

Igienizare-dentara-profesionala-1200x600.jpg

Reprezintă primul act medical stomatologic pe care îl realizăm la un pacient. Această manoperă reprezintă profilaxia dentară de elecție și o recomandăm pacienților tratați și netratați o dată la 6 luni, pentru menținerea sănătății orale.

Presupune tratamente de prevenire a cariei dentare și ale gingivitelor, dar și sfaturi utile asupra întreținerii corecte a dinților și gingiilor în afara cabinetului. În cazul detartrajului și periajului profesional, se va îndepărta tartru, depunerile de pe smalț și placa dentară cu ajutorul detartrorului ultrasonic. Urmează lustruirea suprafețelor coroanelor dentare cu o pastă abrazivă ce are în componență flor. Curățarea prin air flow se aplică acolo unde apar colorații alimentare și depuneri cauzate de fumat, care are efect imediat, vizibil și esențial în prevenirea afecțiunilor dentare și sângerării gingivale. Aparatul de tip air flow combină un jet de aer cu particule foarte fine de bicarbonat de sodiu pentru curățarea petelor de pe suprafetele dentare. Cu ajutorul ultrasunetelor spațiile interdentare se vor igieniza complet, inclusiv măselele de minte. După această procedură se recomandă a nu se consuma băuturi prea reci sau prea calde și evitarea alimentelor și lichidelor colorate, ca de exemplu sucul de fructe închis la culoare. Pentru a grăbi vindecarea gingiilor, încercați timp de 10 zile să folosiți o apă de gură cu clorhexidrină, care conține o substanta ce distruge pe cale chimică placa bacteriană.

Beneficiile igienizării dentare profesionale sunt multiple dacă ne gândim la efectul estetic și procedura ușoară, fără durere și mai ales eficientă. Prin îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului va dispărea astfel incidenta bolilor gingivale și parodontale, veți menține sănătatea orală și veți obține o respirație proaspătă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019-2021. Toate drepturile rezervate. | Marketing Online by Cristinne

Call Now Button+40770182546