Sfatul doctorului Olga Martin pentru un ten tânăr și armonios

Estetica-faciala-1200x600.jpg

Este o ramură a medicinei oro faciale, care se ocupă cu îmbunănățirea aspectului facial prin diferite modalități nechirurgicale minim invazive.

Fața este poate reperul cel mai important al imaginii noastre, este partea corpului pe care o privim zi de zi în oglindă și totodată cea mai expusă vederii. Pe față ni se citesc emoțiile și sentimentele și tot la nivelul ei apar primele forme de îmbătrânire, primele riduri odată cu trecerea anilor.

Oricât am încerca să ne păstrăm un ten tânăr, armonios, timpul ne schimbă trăsăturile și ne împiedică de multe ori să ne menținem același surâs cu care ne-am obișnuit. De aceea și tot mai multe femei visează să aibă un aspect fizic plăcut, un ten natural și un zâmbet care întoarce priviri. La White Lotus aducem fericirea pe chipul pacientelor, indiferent de vârstă. Pe lângă tratamentele de endodonție, implantologie, estetica dentară sau chirurgie orală, oferim acestora servicii de estetica facială personalizate. Fie că vorbim de remodelarea și mărimea buzelor sau despre umplerea ridurilor cu ajutorul tehnologiile moderne neinvazive, dorim să redobândim strălucirea, frumusețea și fermitatea chipului, lipsit de riduri și fermitate, pentru fiecare tip de ten în parte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019-2021. Toate drepturile rezervate. | Marketing Online by Cristinne

Call Now Button+40770182546