Soluții moderne de regenerare a pielii

Terapia-vampir-1200x600.jpg

Este destinată tuturor categoriilor de vârstă și se ocupă cu îmbunătățirea texturii calitații pielii atunci când apare fenomenul de îmbătrânire cronologică.

Se folosește la riduri, pete, cearcăne, cicatrici postacneice, cicatrici posttraumatice, alopecie. Tratamentul propriu-zis constă în injectări cu plasma proprie, definită în literatură ca fiind terapia autologa cu sângele îmbogățit în plasma trombocitară. Sunt necesare minim 3-4 ședințe la 3 săptămâni distanță.

Acesta se adresează celor care vor să arate întineriți, să aibă un aspect al tenului curat, proaspăt și natural, fără să apeleze la intervenții chirurgicale agresive sau chimice sau la produse de sinteză.

Terapia PRP este o tehnică de mezoterapie care reface structura pielii și redă tinerețea, utilizând mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera. Plasma autologa, cunoscută și sub denumirea de terapia Vampir, folosește sângele propriu al pacientului pentru a stimula sinteza de colagen și elastină, fiind astfel considerată o terapie naturală. Practic, se recoltează o cantitate mică de sânge periferic, care ulterior este supusă centrifugării pentru a se obține o cantitate suficientă de plasmă îmbogățită în factori de creștere și plachete sangvine. După ce am obținut plasma, aceasta este injectată după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim să obținem bioregenerarea pielii. Bineînțeles, terapia PRP cu plasma autologa poate fi combinată și cu alte terapii în aceeași ședință sau la câteva zile distanță , precum mesoterapii cu acid hialuronic, aminoacizi și vitamine, peeling chimic, toxină botulinică sau fillere cu acid hialuronic.

Revenind la terapia Vampir cu plasmă, aceasta prezintă o serie de avantaje la nivelul corpului și anume: reîntinerirea facială cu remodelarea ovalului feței, hidratarea, uniformizarea și catifelarea pielii, reversarea procesului de îmbătrânire dată de soare sau vârstă, ștergerea ridurilor superficiale și diminuarea celor profunde, reîntinerirea pielii de pe corp, decolteu, dosul mâinilor, gât, etc.; regenerarea părului cu condiția existenței unui număr de foliculi piloși, terapia vergeturilor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


White Lotus

Despre Clinică

Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


Urmărește-ne

Social Media


Copyright White Lotus 2019-2021. Toate drepturile rezervate. | Marketing Online by Cristinne

Call Now Button+40770182546