Servicii Stomatologice

CHIRURGIE ORALĂ

Reprezintă un procedeu sigur de înlocuire a unui dinte/ molar lipsă sau a unui dinte care nu mai poate fi salvat și urmează să fie extras.

Chirurgia orală este domeniul medical stomatologic ce se ocupă în mod special de stabilirea sănătății structurilor osoase și celor moi, atunci când acestea sunt alterate datorită diferitelor afecțiuni precedate în mare parte de infecții locale dentare și infecții ale țesuturilor moi adiacente, precum sunt chisturile și tumorile de origine dentară și osoasă.

Extrem de popular în chirurgia orală este implantul dentar, care este metoda de elecție în substituirea unui dinte natural, de lungă durată. Intervenția de implantologie nu presupune durere și se realizează în cele mai multe cazuri sub anestezie locală, oferindu-i medicului posibilitatea de a comunica în permanență cu pacientul.

Citește mai multe pe blog despre chirurgia orală
Vino sa găsim o soluție pentru sănătatea ta orală!

Trimite-ne un mesaj și obține o programare pentru afecțiunea ta!  White Lotus

  Despre Clinică

  Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


  Urmărește-ne

  Social Media


  Copyright White Lotus 2019-2021. Toate drepturile rezervate. | Marketing Online by Cristinne

  Call Now Button+40770182546