Servicii Stomatologice

Terapia Laser

Reprezintă un procedeu sigur de înlocuire a unui dinte/ molar lipsă sau a unui dinte care nu mai poate fi salvat și urmează să fie extras.

Pentru noi, pe primul loc se află binele și siguranța pacienților noștri, așadar am dotat clinica cu laserul stomatologic pentru implantologie. Cu o tehnologie minim invazivă, terapia laser are un efect de decontaminare și stimulare a sitului implantului dentar, efectul bactericid realizându-se prin vaporizarea bacteriilor.

De asemenea, este extrem de cunoscut rolul acestui tip de tratament în facilitarea formării de noi structuri osoase și gingivale, fără a afecta în vreun fel implantul în sine.

Important de menționat este faptul că acordăm o importanță extrem de mare nevoilor pacienților noștri, motiv pentru care am adus în clinica noastră laserul. Acest tip de laser este considerat a fi cea mai bună armă împortriva tuturor bacteriilor, în special a celor anaerobe, ce se depozitează în spațiul virtual dintre dinte și gingie.

Laserele stomatologice dioda devin un must-have care complementează tratamente complexe de chirurgie, parodontologie, endodonție, terapie și chiar albire dentară profesională. În cadrul clinicii, laserul ne ajută să inactivăm bacteriile, iar după aceste procedee de curățare și detoxifiere, cu ajutorul lungimii de undă pe care o propagă, laserul întârzie recolonizarea bacteriilor. Așadar, aceste tratamente influențează într-un mod pozitiv vindecarea rănilor produse de bacteriile patogene.

Cel mai important beneficiu al terapiei laser în stomatologie, care se regăsește de altfel și în majoritatea feedback-urilor primite de la pacienții noștri este durerea minimă, aproape neresimțită.

Citește mai multe pe blog despre beneficiile utilizării laserului în stomatologie

Beneficiile laserului în tratarea bolilor gingivale:

  • Procedurile pot fi făcute cu minimum de anestezic sau chiar și în lipsa acestuia
  • Tratamentele sunt fără sângerare sau foarte puțina sângerare
  • Tratamentul cu laser al bolilor gingivale este cu mult mai puțin dureros, în comparație cu chirurgia convențională
  • În cadrul acestor tratamente nu este nevoie de sutură
  • Rutina post tratament nu este afectată deloc
  • Vindecare mai bună și mai rapidă dupa tratamentul cu laser al bolilor gingivale.
Vino sa găsim o soluție pentru sănătatea ta orală!

Trimite-ne un mesaj și obține o programare pentru afecțiunea ta!  White Lotus

  Despre Clinică

  Suntem aici să venim în sprijinul tău, ori de câte ori ai nevoie. Este grija noastră să tratăm cu profesionalism și multă dedicare fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini.


  Urmărește-ne

  Social Media


  Copyright White Lotus 2019-2021. Toate drepturile rezervate. | Marketing Online by Cristinne

  Call Now Button+40770182546